Onze organisatie is uiteraard gericht op het sportief fietsen doch wij blinken zeker uit in catering en bivakken.

Onze keukenploeg wordt aangestuurd door, onder meer:

  • chef kok, Guy, van restaurant en hotel “de Statie” in Brecht
  • chef kok, Peter, van het vroegere Festijn Catering (Brasschaat)
  • sous- chef, Bob, eveneens van Festijn Catering
  • bijgestaan door o.a. Ria, met jaren ervaring in de horeca sector.

Een top catering team in een unieke outdoor setting. Een trailer ingericht als keuken. Alles wordt bereid op een vuurtje (BBQ) of op gas. Niet enkel super lekker doch ook een warme, unieke beleving. (vb. ter plaatse brood bakken).

Vlees, groenten, pasta, rijst en bijhorende ingredriënten + dranken, worden lokaal aangekocht. Verscheept in de jeeps, want extra voorraad aanvullen tijdens de ritten is niet meer mogelijk.

Het keukenteam serveert ons dagelijks: een stevig ontbijtbuffet + lunch tijdens de rit + een knauwtje bij de bevoorradingen + een herstelsnack na de rit + een aperitief met aangepast hapje om daarna het diner in te zetten. Steeds vergezeld van aangepaste dranken.

De charme van woestijn campsites:

Na de dagelijkse sportieve inspanning, na het versterkend avondmaal + gezellig napraten, bij een vuurtje; kan je genieten van een stille nachtrust.

De nacht doorbrengen in een woestijn (stilte gebied) onder een weidste sterrenhemel op een uitgestrekte vlakte of aan de rand van een rotsenpartij, is een onvergetelijke belevenis. Met als toemaatje nog de vele mooie, romantische en idyllische zonsondergangen en maanopkomsten.

Een beetje avontuur hoort er zeker bij. Slapen in een tent, boven op de jeep. Bij elke locatie voorzien wij douches en toiletten, wetende dat “water” het “goud” is van de woestijn. Wij laten je zeker niet aan het lot over doch, een avontuurlijke mindset en open staan voor nieuwe ervaringen, zijn basis ingesteldheden.

Na de 7de en laatste rit overnachten wij in een prachtige exclusieve Mowani Mountain Camp Mowani (chiwani.com)

2 tenten op elk voertuig- slaapgelegenheid voor 4 personen.
een lekker stukje vlees op de grill